Kevin byter fodervärd

Spread the love

Idag har jag varit i Bredäng och hämtat min ragdollhane Kevin som i vanliga fall bor hos sin fodervärd där, men fodermatte har fått jobb som sångerska i tre månader och kommer ha oregelbundna arbetstider ett tag. Jag lyckades få tag på en jättemysig familj i Stockholm som han ska vara hos under tiden. De var så lyckliga när han väl kom. Det blir nu en prövotid för familjen om det passar att ha katt. Om det är så att de bestämmer sig för att bli kattägare så kommer de att köpa två katter från min och mammas ragdolluppfödning  efter Tindra en av våra honkatter. De kommer ju helt klart fästa sig vid Kevin han är ju så otroligt personlig, men han kommer ju att flytta tillbaka hem till sin fodermatte när hon har sjungit klart 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *