Semestern över

Spread the love

Hej allihopa,

nu är semestern slut och jag är tillbaka. Det är ganska svalt här på kontoret jämfört med övervåningen. Denna sommar har vi mest varit hemma förutom ett par dagar i Tallin och ett par dagar i Riga. Man blir alltid lika glad när man kommer tillbaka till Sverige och tänker på det fantastiska djurskydd vi har här. På ett hotell vi bodde så satt det en fågel i en bur. Jag tror den slags bur kallas voljär. I Sverige använder vi endast denna typen av burar till konstgjorda fåglar, det  skulle aldrig vara okej att låta fågeln bo permanent i en sån liten bur.

En glad nyhet är att vi nu fått vårt stamnamn för mammas kattuppfödning. Den heter Alphöjden. Vi har också ansökt om tillstånd hos Länsstyrelsen för att få ha fler än två kullar /år. Vi har ansökt om att få ha tre kullar/år. Så det är jättespännande. Vi har fått massor med materiallänkar att läsa om vad för regler som gäller vid uppfödning så att man inte missar något.

kram på er.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *